Angajament asumat, îndeplinit cu succes! Prima investiție majoră pentru cartierul Dudașul Schelei

Anii de zile de promisiuni deșarte și minciuni electorale par să fi fost dați uitării de locuitorii din cartierul Dudașul Schelei, odată cu prima investiție majoră realizată în acest cartier. Este vorba despre începerea lucrărilor de asfaltare a principalei artere din cartier, cea care face legătura cu centura municipiului Drobeta Turnu Severin:

”Sunteți unicul primar, în cei 43 de ani care își îndreaptă atenția și către acest cartier.  Bunicii au murit, părinții, la fel, cel puțin sunt eu satisfăcut că am trăit momentul acesta. Vă mulțumim!”

Oamenilor aproape că nu le vine să creadă că după peste 40 de ani de promisiuni deșarte, administrația locală și-a îndreptat atenția și către ei:”Ne-au mințit ani de zile și nimeni niciodată nu a făcut nimic concret pentru acest cartier. Dacă era să ne dezvoltăm după promisiuni, acum era ca în Occident pe aici, dar nimeni nu și-a respectat promisiunile! ”

”Dudașul Schelei este un cartier al municipiului văduvit ani la rând de investiții. Din punctul meu de vedere, după apă și canal, asfaltul este cea mai importantă investiție pentru o comunitate. Facem acum această lucrare, urmând ca la anul să asfaltăm tot cartierul. Îmi amintesc că am fost aici, iar o bătrână mi-a arătat cum arată hainele puse la uscat. Erau pline de praf și mi-am promis atunci că voi face toate demersurile pentru a asfalta acest cartier” a precizat Marius Screciu pentru descoperamehedinti.ro Investițiile demarate anul aceste pe bani de la bugetul local, vor continua din primăvară cu cu cele demarate pe fonduri guvernamentale pe Programul Național de Dezvoltare Locală II:

”A dovedit că nu este un primar al promisiunilor, ci al faptelor și este primul primar al Severinului care își îndreaptă fața către cartierele mărginașe ale Dr. Tr. Severin. lucur pentru care nu pot decât să îl felicit” a spus Alin Chirilă, secretar de stat Ministerul Dezvoltării. Promisiunile politicienilor deveniseră și motiv de pariuri printre localnici. A fost însă pentru prima dată, când un pariu a fost pierdut în favoarea unei promisiuni, căci nimeni nu părea să creadă că Marius Screciu își va duce la îndeplinire angajamentul asumat în campanie:

”Am pariat pe o damigeană de 50 de litri de vin că nu se va asfalta prea curând. Am pierdut pariul, dar mă bucur. Onorez pariul din toată inima”, a spus un localnic.

De asemenea se vor executa deopotrivă rigole și acces la proprietăți. Lucrări similare de asfaltare se vor derula și în celelalte cartiere mărginașe ale orașului- Schela, Gura Văii, dar și în zonele Apolodor, Banovita și Serpentina Roșiori.

Voica Briceag

6,166 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.