Apel umanitar disperat pentru salvarea vietii unui jandarm mehedintean in varsta de 23. Vezi aici cum poti ajuta

Boala nu tine cont de varsta si nici de vigoarea tineretii. Un angajat al Inspectoratului de Jandarmi Mehedinti se afla in stare critica si are nevoie urgenta de ajutor. La doar 23 de ai, Cosmin Andrei a cazut din picioare, iar medicii au constatat ca sufera de anevrism cerebral (dilatatie anormala a arterelor cerebrale).  De cateva zile, Cosmin se afla in coma indusa la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, iar medicii au facut totul pentru salvarea sa. Din pacate,  viata lui depinde acum de suma de 60.000 euro necesari pentru o interventie chirurgicala, imposibil de realizat in tara. Zeci de oameni s-au alaturat demersului de sustinere a apelului disperat pentru salvarea vietii sale, iar sambata a fost organizat la Drobeta Tunru Severin si un miting de sustinere:

cosmin andrei

Clepsidra a fost intoarsa si nisipul se scurge cu repeziciune in defavoarea lui Cosmin. Cei 60.000 de euro ce ar trebui stransi pana miercuri, reprezinta o suma imensa pentru orice pamantean fara sange albastru, suma ce ar putea demoraliza oamenii de buna credinta cu inima mare si venituri mici. Cu siguranta sunt multi care spun ca ar vrea sa ajute, dar nu au cum. Pentru toti cei care nu fac aceasta afirmatie din falsa compasiune,DA,exista o solutie:
Va asteptam pe toti in data de 10.06.2017 in parcarea Carrefour cu incepere de la ora 10:00. Simpla prezenta este un castig imens in demersul nostru de a il sprijini pe acest copil sa mai primeasca o sansa la viata.
DE CE trebuie sa fim cat mai multi?
-In primul rand sa vada DUMNEZEU ca ne pasa,ca avem nevoie de el AICI;
-Sloganul unei fundatii care ar putea avea un rol esential in salvarea lui Cosmin e:”Uneori,ingerii au nevoie de oameni!!!” si trebuie sa demonstram ca in spatele acestui inger exista multi oameni;
-Sa combatem un sistem care asigura sanse la viata diferentiat in functie de clasa sociala:Cosmin este asigurat medical,iar casa de sanatate nu acopera nici macar 1% din costul operatiei. Sunt Adi Badoiu, cadru M.A.I,un amarat,un milog-dar cu puteri tamaduitoare,iar azi 09.06.2017 am devenit constient de ele si m-am hotarat sa nu mai fiu nepasator:EU O SA-L SALVEZ PE COSMIN.MA AJUTI?” a fost unul dintre mesajele postate.

Cei care pot si vor sa ajute, o pot face in contul RO10BPOS26006943641RON07 DESCHIS LA BANK POST PE NUMELE ANDREI CONSTANTA. Orice suma este de ajutor.

Si Marian Godina, a aflat de caz si a postat un mesaj de sustinere pe pagina sa de facebook:

Screen Shot 2017-06-10 at 10.01.15
„Colegul nostru de la jandarmerie, la numai 23 de ani trece prin momente grele și are nevoie URGENTĂ de 60.000 de euro până miercuri pentru a se putea opera și să fie astfel salvat. Nu știu exact câte cadre are MAI, dar bănuiesc că dacă ar dona fiecare o sumă cât de mică, banii s-ar strânge până mâine. Eu îmi pun speranța că vom reuși!”

Orice donatie conteaza, iar orice suma de bani poate ajuta la salvarea vietii sale.

Voica Briceag

4,628 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.