Băut și fără permis, prins la volanul unei mașini furate

Ieri, la ora 15.30, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, pe bulevardul Mihai Viteazu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism al cărui conducător auto nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea şi indisponibilizarea acestuia. Procedând la verificarea conducătorului auto în bazele de date, poliţiştii au stabilit că acesta are 27 ani şi este din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar permisul de conducere este reținut din data de 16.03.2016, pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 Totodată, s-a stabilit că persoana în cauză, profitând de neatenția proprietarului, sustrăsese autoturismul condus din curtea imobilului situat pe strada C.D. Ionescu, cu intenția de a-l folosi în interes personal.

 În urma testării cu aparatul alcooltest a persoanei în cauză a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,33 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost sancționată contravențional conform prevederilor O.U.G. 195/2002. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, furt în scop de folosinţă.

politia-control-noaptea

7,489 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.