Bazinul de înot de la școala 7, deschis tuturor elevilor. Vezi aici cum îți poți înscrie copilul la cursuri de înot

Cursuri de înot sunt posibile începând, de marți,12 februarie 2019, la bazinul de înot al Școlii Gimnaziale nr. 7 din Drobeta Turnu Severin. Municipalitatea a dat undă verde pentru deschiderea bazinului în vederea organizării unor cursuri de inițiere. Bazinul a fost realizat pe fonduri europene, iar timp de cinci ani de zile, aici, au avut acces doar elevii acestei școli. EOdată cu expirarea acestei perioade, municipalitatea a decis ca, aici, să se organizeze cursuri contra cost la care să aibă acces toți elevii din Severin.

Cursurile sunt ținute de profesori cu vastă experiență în domeniu, iar conducerea școlii gimnaziale numărul 7 asigură toată infrastructura necesară în vederea desfășurării orelor.

Pe de altă parte, reprezentanții municipalității caută soluții în vederea racordării școlii la rețeaua de gaze, astfel încât să nu fie probleme în privința încălzirii apei din bazin. De asemenea, pe fonduri europene, aici vor fi montate panouri fotovoltaice în vederea încălzirii apei din bazin.

Decizia deschiderii bazinului de la școala numărul 7 pentru elevi vine ca o mănușă, mai ales că bazinul olimpic este închis de ani buni, iar șanse concrete pentru reabilitarea sa nu prea sunt în perioada următoare.  

Voica Briceag

14,577 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.