Candidaţii PNL Mehedinţi, prezentaţi oficial în cadrul Congresului Județean

S-a dat mobilizarea generală printre liberalii mehedinţeni, astfel încât la alegerile parlamentare din 11 decembrie, formaţiunea politică să aibă un scor de minimum 30%! În cadrul unui congres judeţean, la care au participat 700 de reprezentanți liberali din județ, au fost prezentați oficial şi candidaţii pentru alegerile parlamentare, oamenii care vor fi port stindardul partidului în viitoarea confruntare electorală. De la nivel central, au fost prezenți Mihai Voicu, Cristian Buican și Cristian Bușoi.

dsc_0667

Hotărâţi, determinaţi şi loiali! Aşa îşi doreşte organizaţia PNL Mehedinţi să se abordeze alegerile parlamentare din 11 decembrie de către activiştii liberali. Nici în această zi, liberalii nu au uitat însă de marea problemă a Severinului – asigurarea cu agent termic: „Putem câştiga aceste alegeri şi putem forma viitorul guvern. Ştiu că în Severin sunt probleme grave şi că severinenii nu au căldură, dar oamenii ştiu la fel de bine că noi ne zbatem pentru a rezolva acest lucru şi vom reuşi până la urmă. Există o mediere demarată de mine pentru a putea demara furnizarea căldurii de săptămâna viitoare” a susţinut preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, candidat pentru un post de deputat.

popescu-virgil

Principalul adversar al liberalilor în această campanie rămâne în continuare Partidul Social Democrat, aşa că de la congres nu puteau lipsi nici mesajele îndreptate împotriva principalului competitor: „Nu pot decât să constat că după 4 ani şi jumătate de guvernare locală PSD, în acest moment ne aflăm cu 3-4 procente peste şomajul din 2012, ne aflăm cu RAAN-ul închis şi fără căldură şi apă caldă în casele noastre. Până la urmă, în decembrie se va da o luptă între PNL şi PSD, între Pro Europa şi anti Europa, pro justiţie şi antijustiţie, între tripleta Tăriceanu-Dragnea-PSD şi parteneriatul Iohannis-Cioloş-PNL” a declarat Marius Bălu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi în perioada 2008-2012, actualmente primul pe listat PNL pentru Senat.

dsc_0582

PNL  a anunţat deja că premierul desemnat al României, susţinut de liberali este în continuare Dacian Cioloş, în jurul căruia se va constitui un guvern liberal.

Galerie Foto:

Această prezentare necesită JavaScript.

4,176 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.