Cozi la înmatriculări după eliminarea timbrului de mediu. Vezi aici câţi mehedinţeni s-au prezentat la sediul S.P.C.R.P.C.I.V. Mehedinţi

Eliminarea timbrului de mediu i-a făcut pe mulţi dintre cei care vor să îşi înscrie maşina să vină chiar din prima zi la centrul din Drobeta Turnu Severin. La prima oră erau deja peste 100 de oameni la coada. Mulţi au venit cu noaptea în cap, în speranţa că vor reuşi să îşi depună actele cât mai repede.  Oamenii s-au așezat la coadă cu noaptea în cap, iar listele s-au format rapid, astfel încât la ora 8 dimineața erau deja mai bine de 100 de persoane înscrise pe liste.

inmatriculari, aglomeratie

Jandarmii au emis bonuri de ordine și s-au deschis mai multe ghișee pentru cei care doresc să înmatriculeze mașina. Totodată au fost suplimentate ghişeele de lucru cu publicul şi au fost făcute precizări importante pentru cei care vor să îşi înmatriculeze vehiculele:

nache dorinel

„La primele ore s-a înregistrat un număr mare de persoane pentru înregistrarea cerilor privind înmatricularea vehiculelor. Au fost dispuse măsuri organizatorice prin distribuirea de bonuri de ordine cu intervale orare de prezentare la ghişee şi au fost suplimentate posturile de lucru cu publicul. Rugăm cetăţenii care solicită înmatricularea unui vehicul din spaţiul Uniunii Europene să se prezinte la sediile ANAF în vederea solicitării documentului care să ateste faptul că, nu sunt înregistraţi în scopuri de TVA. Precizăm că acest document era eliberat odată cu achitarea timbrului de mediu” a precizta subcomisarul Dorinel Nache de la S.P.C.R.P.C.I.V. Mehedinţi.

În condiţiile în care s-a renunţat la taxa de înmatriculare şi la timbrul de mediu, înmatricularea unui autovehicul, în afară de taxele la RAR,  care sunt undeva la 300-400 de lei în funcţie de maşină, RCA care este obligatoriu, costă 37 de lei costul certificatului, respectiv 40 sau 85 de lei costul numărului de înmatriculare.

Voica Briceag

8,418 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.