Cupa firmelor și instituțiilor, gata de start

Firmele și instituțiile își dau întâlnire pe terenul de sport. Pentru al doilea an consecutiv, Clubul Sportiv Drobeta organizează competiția de minifotbal destinată angajatilor companiilor şi instituţiilor din Drobeta-Turnu Severin, care doresc să desfăşoare o activitate sportivă într-un cadru competiţional organizat. „Cupa firmelor și instituțiilor” pornește de pe 1 iulie, pe Baza „CS Drobeta”, de la Podul Gruii.

Companiile din Drobeta-Turnu Severin vor arăta că se pricep la fel de bine la fotbal ca și la afaceri. Li se vor alătura și formații care reprezintă instituții și, în decursul timpului, au dovedit că mingea nu mai are aproape niciun secret. Astfel, echipele participante vor schimba rapid domeniul de lucru pentru a se apuca la contabilizat goluri, unele la capitolul primite, altele la capitolul marcate.

gg

Ne aflăm la a doua ediție a competiției. Dorim ca prin astfel de evenimente să le oferim participanților șansa de a se relaxa, de a uita puțin de problemele și targeturile de la locul de muncă, mai ales că este și o perioadă în care încep vacanțele. Noi venim cu oferta de a petrece timpul liber într-un cadru organizat deoarece se pune la dispoziţie un regulament de joc, arbitri profesionişti, cadru medical şi, bineînţeles, premii pentru primele trei locuri, dar şi individuale. E nevoie de astfel de competiţii, pentru că aşa se promovează mişcarea şi stilul de viaţă sănătos. Când eşti o companie care te respecţi, atunci poţi să le oferi angajaţilor plăcerea să participe la o astfel de competiţii”, a precizat Octavian Goga, președintele CS Drobeta.

În cadrul competiției se vor disputa partide de 5+1, iar fiecare echipă în parte poate beneficia de aportul fotbalistic a maximum doi jucători invitaţi, restul componenţilor trebuie să fie angajaţi ai companiei și instituției care se înscrie la competiţie. Turneul are un format care asigură cel puţin câte trei partide disputate de fiecare.

ggggg

 

 

6,451 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.