De 8 Martie, o floare și un gând bun. Cine a împărțit flori pe străzile Severinului

Ziua de 8 Martie i-a scos în stradă pe mai mulți reprezentanți ai administrației publice locale și județene, pe polițiști și pe jandarmi. Toți au ieșit pe străzi și au oferit flori doamnelor și domnișoarelor din Severin, de-a lungul municipiului și la principalele instituții.

Ca în fiecare an, liberalii, în frunte cu președintele PNL Drobeta Turnu Severin, viceprimarul Daniel Cîrjan, au mers în centru și au oferit flori doamnelor și domnișoarelor care se aflau în zonă la acea oră: 8 martie este o zi specială pentru toate doamnele și domnișoarele din viața noastră. Este o zi specială pentru toate cele care ne sunt mame, fiice, surori sau soții. Eu, ca și reprezentant al PNL, dintotdeauna am ținut să marchez acest eveniment deosebit: am ținut să le ofer o floare și să le urez o primăvară frumoasă” a declarat viceprimarul municipiului, Daniel Cîrjan.

Această prezentare necesită JavaScript.

Din partea Partidului Social Democrat, președintele filialei Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost cel care a oferit o floare doamnelor și domnișoarelor dintr-o fabrică de confecții: ”8 Martie este ziua în care celebrăm femeia, este ziua în care îi arătăm cât de mult le prețuim. Doresc tuturor femeilor, fie că sunt mame, fiice, soții sau colege, să aibă o primăvară frumoasă, luminoasă, să fie mereu cu zâmbetul pe buze şi să aibă parte de toată fericirea de pe pământ.!” a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Și jandarmii mehedințeni le-au felicitat pe doamnele și domnișoarele întâlnite astăzi în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin, oferindu-le câte o floare și un gând bun, la început de primăvară. Flori au fost împărțite și femeilor care își desfășoară activitatea la instituțiile publice din orașul Strehaia, de către jandarmii care au dorit astfel, să-și exprime respectul și prețuirea pe care le-o poartă. Jandarmii nu au uitat nici de colegele de serviciu pe care le-au  sărbătorit, reușind să le transforme această zi, într-una specială cu multe flori și zâmbete.

Această prezentare necesită JavaScript.

Doamnele şi domnişoarele întampinate cu flori și în Punctul de Trecere al Frontierei  Porţile de Fier I. Indiferent de cetăţenia înscrisă în documentele de călătorie, doamnele şi domnişoarele  care au trecut  prin Punctul de Trecere al Frontierei Porţile de Fier I  miercuri, 8 Martie,  au primit flori de la poliţiştii de frontieră  mehedinţeni . După ce au prezentat documentele de călătorie  pentru a fi verificate, doamnele şi domnişoarele care au intrat şi ieşit azi din Romănia  au  primit paşapoartele si cărţile de identitate  înapoi alături  de flori şi urări de sănătate adresate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, cu ocazia Zilei de 8 Martie – Ziua Internaţionala a Femeii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Și primarul municipiului a mers să ofere un buchet de flori unei doamne din Severin, Antoaneta Costache, care astăzi a împlinit vârsta de 100 de ani!

17157636_1843325149260039_3551953378268103799_o

3,110 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.