De joi, 1 noiembrie, parcare cu plata în mai multe zone din Drobeta Turnu Severin! Vezi aici unde

Parcarea în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin se va face doar după plata unei sume care se poate achita prin SMS, dar și prin parcomat. Parcarea publică cu plată va funcționa în baza unui orar prestabilit, în zilele lucrătoare ale săptămânii, fără plata vreunei taxe în zilele de sâmbătă și duminică:

  • Luni – Vineri, 00:08 – 16:00 regim parcare CU PLATĂ;
  • Sâmbătă – Duminică, 00:00 – 24:00 regim parcare FĂRĂ PLATĂ

”Odată cu data de 1 noiembrie 2018, locurile de parcare din zona centrală a orașului vor fi cu plată. Există o atenționare pentru cine care parchează în această zonă că parcarea se face cu plată. Încercăm prin această metodă să aducem bani la buget, dar și să decongestionăm zona centrală unde marea majoritate a angajaților instituțiilor publice din zonă-inclusiv angajații primăriei, vin cu mașinile și blochează, timp de 8 ore cât satu la serviciu toată acesată zonă, iar cetățenii care au treabă la instituțiile statului nu au unde să parcheze. ”

Parcare cu plată va fi în zona palatului administrativ, pe străzile Smîrdan/Cicero, Smîrdan, Th. Costescu, I.G. Bibicescu, Alex. Bărcăcilă, Unirii/Smochinului, Bărcăcilă/Dr. Saidac, Averescu/Horia, Horia/Unirii, Averescu/Numa Pompiliu, Saidac/Horia, Smîrdan/Rahovei, Averescu/Traian. De asemenea va fi parcare cu plata și în zona Pieței Mircea, unde parcarea cu plată se va menține și în zilele de sâmbătă și duminică.

 

Voica Briceag

6,502 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.