Descinderi ale polițiștilor I.P.J. Mehedinți la contrabandiști. Vezi aici ce au descoperit

Trei persoane au fost arestate preventiv, iar alte două sunt cercetate sub control judiciar după 6 percheziții domiciliare efectuate în data de 16 decembrie pe raza comunelor Obîrșia Cloșani și Ponoarele, din județul Mehedinți de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliției Mehedinți la persoane bănuite de  contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj. În urma acestor activități, polițiștii au mai și ridicat 6 arme letale cu glonț și alice, 120 de cartușe, 100 de kg. de carne de vânat și preparate din carne de vânat, articole pirotehnice și țigarete, 300.000 de lei.

Activitățile s-au desfășurat la 5 bărbați,  cu vârste cuprinse între 29 și 56 de ani, din județul Mehedinți, bănuiți de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

În cursul aceleiași zile, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al polițiștilor din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane, a fost prins în flagrant delict, pe raza Stațiunii Băile Herculane, unul dintre cei 5 bărbați, în vârstă de 29 de ani, din comuna Obîrșia Cloșani, județul Mehedinți, în timp ce avea asupra sa, ilegal, 40 de cartușe de armă de vânătoare.

În urma administrării probatoriului, cele 5 persoane au fost reținute, ulterior, instanța de judecată a dispus, față de 3 persoane măsura arestării preventive, iar față de celelalte 2, măsura controlului judiciar.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

Voica Briceag

2,995 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.