Dușuri cu apă rece pentru severineni. Orașul rămâne fără apă caldă și căldură

Primăvara vine cu dușuri cu apă rece pentru severineni, asta după ce primarul Severinului, Marius Screciu, a anunțat că furnizarea agentului termic către populația orașului se va sista în jurul datei de 24 martie. Încasările pentru serviciul de utilitate publică furnizat de primăria Drobeta Turnu Severin prin Serviciul Public de Termoficare, au fost dramatice situându-se sub 60%. Acest lucru face imposibilă furnizarea de apă caldă și căldură până la data de 1 aprilie, așa cum era prevăzut în contract:

screciu

”Căldura va fi oprită în jurul datei de 24 martie pentru că în acest moment, până la această dată avem banii necesari asigurării combustibilului de funcționare a termocentralei ,” a declarat Marius Screciu.

Pentru ca această situația să nu se repete și în sezonul rece viitor, se vor lua măsuri drastice, iar regula va fi simplă-asociațiile care înregistrează restanțe la data de 1 noiembrie nu vor primi căldură:

”În sezonul rece următor cine nu va fi cu datorii zero în luna noiembrie, nu va primi agent termic.  Nu mai suntem dispuși să acceptăm datorii,” a mai punctat Marius Screciu.

În acest moment, sunt asociații care nu au plătit nici măcar un leu către S.P.A.E.T. pentru apă caldă și căldură.

Voica Briceag

24,411 total views, 2 views today


2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.