Elev minor, urmărit penal după ce a furat un portofel

 Un elev și-a recuperat portmoneul cu ajutorul jandarmilor care se aflau în dispozitivul de menținere a ordinii și siguranței publice, în zona Complex Licee din municipiul Drobeta Turnu Severin.  Zilele trecute, jandarmii care patrulau în zona Complex Licee au fost sesizați de un elev, cu privire la faptul că în timp ce se afla în pauză, un alt elev i-a sustras portmoneul din buzunarul hainei.

       Pe baza semnalmentelor prezentate și declarațiilor a doi martori oculari, în scurt timp a fost identificat elevul bănuit de comiterea faptei. Jandarmii au procedat la stabilirea identității și efectuarea  controlului corporal preventiv, în urma căruia, asupra tânărului de 17 ani  a fost gasit portmoneul ce conținea un act de identitate și suma de 370 lei.

        Jandarmii au anunțat conducerea instituției de învățământ, iar pe numele minorului în cauză au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate si restituit părții vătămate.    

DSC_0870

4,566 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.