FOTO: ALDE Mehedinți a dat startul campaniei electorale cu un flash-mob. Harta judeţului a fost reprodusă de 200 de oameni

ALDE Mehedinți a dat startul campaniei electorale într-un mod inedit. Ei au dat startul campaniei electorale cu un flashmob organizat în centrul orașului, la care au participat aproape 200 de persoane. Flashmob-ul a avut loc vineri, în jurul orei 11.00, pe platoul din fața Palatului Culturii Teodor Costescu, în prima zi a campaniei pentru alegerile parlamentare, marcând astfel, într-un mod inedit, lansarea candidaţilor ALDE în cursa electorală. O astfel de acţiune a fost organizată în sincron, în toată ţara, în timpul căreia militanţii ALDE au redat “harta judeţului formată din oameni”: ”Noi, ALDE Mehedinți, am ales să începem astăzi competiția electorală într-un mod diferit pentru că eu cred că putem face o politică altfel. Cred din tot sufletul că politica trebuie să fie despre oameni și pentru oameni. Politica pentru oameni înseamnă să nu mai fim pe ultimul loc în țară din punct de vedere economic, să nu mai fim pe primul loc din țară din punct de vedere al șomajului, să avem serrvicii publice de calitate, să avem școli, spitale și să avem și căldură”, a declarat Ionuț Sibinescu, președintele ALDE Dr. Tr. Severin și candidat pentru un post de senator de Mehedinți.

1

După flash-mob-ul din fața teatrului, președintele partidului a prezentat candidații la alegerile parlamentare și a vorbit despre programul ALDE pentru Mehedinți:  ”Mulțumesc tuturor colegilor noștri pentru prezență și pentru evenimentul reușit pe care l-am avut. Alegerile care urmează sunt deosebit de importante pentru ceea ce va însemna viitorul României și pentru ceea ce va însemna viitorul Mehedințiului. România are astăzi o mare șansă: să folosească creșterea economică, să folosească ceea ce se produce în această țară pentru și în beneficiul cetățenilor ei.  Am mai avut o astfel de șansă în anul 2008, la sfârșitul guvernării Tăriceanu. Din păcate, Băsescu, Boc și oamenii lor au irosit această șansă. Mergem în fața oamenilor pentru că trebuie să redăm România românilor, pentru că noi, cei din Mehedinți, trebuie să redăm Mehedințiul mehedințenilor. Dorim să facem în așa fel încât Mehedințiul să aibă o nouă șansă. Vrem ca resursele care se produc aici, vrem ca plus valoarea care se produce aici să fie redate cetățenilor acestui județ. Noi, cei de la ALDE Mehedinți, prin experiența, prin experiența noastră, avem datoria, avem obligația să punem, din nou, aceste lucruri în valoare”, a declarat liderul ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă, candidat pentru un post de deputat.

13

Un alt subiect important abordat de liderul ALDE Mehedinți a fost cel al tinerilor plecați din județ:”Tinerilor din județul Mehedinți trebuie să le oferim șansa de a învăța, de a crește, de a munci și de a se stabili aici. Este motivația mea pentru a candida în aceste alegeri. Consider că am făcut multe pentru județul Mehedinți dar, datoria noastră este ca de acum înainte să facem mult mai mult pentru tinerii pe care îî avem” a declarat deputatul Viorel Palașcă.

17

În același timp, președintele ALDE  a susținut ferm că partdiul din care face parte se diferențiază total de toate celălalte partide alfate în cursa electorală pentru parlamentare: ”Noi, ALDE, ne diferențiem de toate celălalte partide care au intrat în cursa electorală deoarece doar noi avem cel mai bun prim-ministru din istoria României, pe domnul Călin Popescu Tăriceanu. Doar noi ne batem fără ezitări pentru libertățile și drepturile cetățenilor din această țară. Doar noi știm să punem în valoare creșterea economică, doar noi știm să aducem bunăstare în buzunarele românilor, să aducem o speranță de viață mai bună pentru pensionari și să le oferim o șansă tinerilor”, a precizat deputatul Viorel Palașcă.

21

ALDE a organizat un astfel de eveniment simultan în toate cele 42 de judeţe ale României. Marea lansare de la București a avut loc la ora 16.00 iar, pe parcursul zilei,  evenimentele din toată țara au fost transimse live pe pagina de Facebook ALDE: https://www.facebook.com/ALDERomania/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

6,352 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.