Grădina de corzi, primul parc de aventură din Clisura Dunării!

Primul parc de aventură din Clisura Dunării și-a reluat activitatea și oferă servicii de agrement pentru toate vârstele! Aparatele tehnice de agrement vă vor provoca la activități individuale și de echipă ce presupun cățărare, echilibru, susținere, forță, depășirea limitelor, etc.., la înălțimi de până la 8 metri. Turiștii pot experimenta aici activități de alpinism și escaladă, de dificultăți variate, într-un mediu controlat și în condiții totale de siguranță.

”Zona Clisurii Dunării este  zonă cu un potențial natural deosebit, cu peisaje unice în lume. Este o zonă care atrage anual sute de mii de turiști din țară și de peste hotare. Investiția noastră vine în întâmpinarea nevoii acestora de a petrece cât mai mult timp în zonă, și de a beneficia de servicii de agrement adiacente celor existente de cazare și masă” a spus Radu Vereș, administratorul grădinii cu corzi.

Grădina de corzi se aflaă la intrarea dinspre Orșova, în localitatea Eșelnița și este o investiție de aproximativ 75000 euro, finanțată prin A.F.I.R și GAL Clisura Dunării.

3,542 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.