A încercat să se omoare în arestul penitenciarului

Un bărbat în vârstă de 40 de ani aflat în arest la penitenciarul din Drobeta Turnu Severin a încercat să se sinucidă. El era speriat de faptul că va trebui să stea ani grei după gratii după ce și-a înjunghiat soția. Transportat la spitalul județean de urgență, în pofida încercărilor medicilor de a-l salva, bărbatul a murit. O anchetă a fost demarată pentru a se stabili circumstanțele în care bărbatul s-a sinucis.

”La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 16:45, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către personalul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, despre faptul că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, aflat în custodia unității, a avut o tentativă de suicid, prin tăiere cu un obiect în zona abdomenului. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma cercetărilor efectuate a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art.196 din Codul Penal” se arată într-un comunicat remis de IPJ Mehedinți.

Persoana în cauză a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin în vederea acordării de îngrijiri medicale.

2,155 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.