Manuel Gîrlea, noul comandant al Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin

Manuel Gîrlea a fost învestit în funcţia de director al Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin. Postul era vacant de mai bine de un an după ce Nicolae Micşoniu s-a retras din funcţie. Experienţa lui Gîrlea poate fi un plus pentru revigorarea şi consolidarea poziţiei poliţistului local în municipiul Drobeta Turnu Severin, dată fiind experienţa acestuia în cadrul structurilor militare ale Ministerului Afacerilor de Interne.

girlea manuel

Manuel Gîrlea a promovat concursul organizat de primăria Drobeta Turnu Severin şi a depus jurământul de credinţă în cadrul unei ceremonii la care au participat toţi agenţii poliţiei locale Drobeta Turnu Severin, dar şi primarul Severinului, Marius Screciu.

girlea la politia locala

Manuel Gîrlea are o vastă experineţă în strcuturile militare din subordinea Ministerului Afacerilor de Interne şi o reputaţie nepătată. Consolidarea poziţiei şi a rolului poliţistului local în Drobeta Turnu Severin, precum şi transparentizarea activităţii instituţiei, se numără printre priorităţile mandatului lui Gîrlea, recunsocut pentru transparenţa de care a dat dovadă şi pe perioada în care activa în structurile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

„Eu mi-am început activitatea aici, în Drobeta Turnu Severin şi am lucrat în aproape toate domeniile de activitate ca şi poliţist- de la ciruclaţie, la pază şi ordine, intervenţii rapide, judiciar, ajungând la inspector şef la poliţia de frontieră din Caraş Severin. Aş vrea ca experienţa pe care am căpătat-o să v-o împărtăşesc şi dumneavoastră” a declarat Manuel Gîrlea.

Postul de director al poliţiei locale Drobeta Tunru Severin a rămas vacant după ce fostul comandant, Nicolae Micşoniu a ieşit la pensie. Adjunctul lui Manuel Gîrlea va fi în continuare Gheorghe Sfinţescu, cel care a asigurat interimatul funcţiei până la ocuparea definitivă prin concurs.

Voica Briceag

18,529 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.