Mehedințeni arestați pentru tâlhărie. Vezi aici ce s-a întâmplat

3 bărbați din Vînju Mare și un altul din comuna Pădina, cu vârste cuprinse între 22-30 de ani, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv furt calificat, au fost arestați. Pe numele a 2 dintre bărbați instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar ceilalți doi sunt arestați la domiciliu.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în noaptea de 11/12 februarie a.c., bărbații în cauză, ar fi pătruns în locuința unei persoane din comuna Poroina Mare, prin distrugerea ușii de acces cu mai multe cuțite avute asupra lor, provocând astfel persoanei vătămate o stare de teamă și intimidare, în scopul sustragerii unei caprine pe care au sacrificat-o, ulterior abandonând-o.

Tot în cursul aceleiași nopți, persoanele în cauză au pătruns în locuințele altor doi cetățeni din satul Traian, respectiv Orevița, de unde au sustras alte 3 animale pe care le-au sacrificat, ulterior abandonându-le.

Pe timpul cercetărilor, persoanele în cauză au încercat să determine martorii să dea declarații false.

La data de 13.02.2018, față de cele patru persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, unde ulterior, la data de 14.02.2018, instanța de judecată a dispus față de două dintre persoane măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de celelalte două persoane măsura arestului la domiciliu pentru aceeași perioadă.

 

Sursa: comunicat de presă I.P.J. Mehedinți.

16,098 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.