Ministrul Mediului – în vizită de lucru în Mehedinți

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristina Pașca Palmer, se va afla în Mehedinți în perioada 10-12 august,unde  va efectua o vizită de lucru, însoțită de o delegație alcătuită din reprezentanţi ai  Ministerului Mediului Apelor şi Pădurilor, Administrației Naționale „Apele Române”, Romsilva și Gărzii Naţionale de Mediu.

cristiana_pasca_palmer_0

Ministrul Mediului va vizita în Mehedinți mai multe obiective, printre care Parcul Natural Porțile de Fier, o să meargă și în județul Caraș Severin – pe Cheile Nerei, vor avea loc întâlniri cu reprezentnții administrației publice locale. Doamna ministru a solicitat întâlniri cu primarul municipiului, cu reprezentanții Prefecturii Mehedinți  dar și la nivelul Consiliului Județean Mehedinți. Temele abordate ţin de programele de finanţare ale Adminsitraţiei Fondului de mediu, se va analiza de asemnea situaţia managementului deşeurilor la nivelului judeţelui şi se vor pune în discuţie probleme care ţin de autorităţile publice locale.” a declarat Andrei Stănișoară, subprefect de Mehedinți.

andrei_stanisoara_66301100

În programul Cristinei Pașca Palmer este inclusă o întâlnire de lucru ce se va desfășura la sediul Instituției Prefectului, miercuri,  de la ora 9,00. De asemenea, Ministrul Mediului va susține o conferință de presă, în 12 august, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, unde vor fi  comunicate o parte din concluziile trase ca urmare a desfășurării acestei vizite.

3,728 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.