Natalia Volintiru, copilul minune al Mehedinţiului. A câştigat două premii la Festivalul de la Sibiu

Are doar opt ani, este din Drobeta Tunru Severin, iar talentul său impresionează juraţii concursurilor la care participă. Are la activ zeci de premii, trofee și medalii, iar la ultimul festival internațional la care a concurat, Sibiu- capitală muzicală, mehedinţeanca noastră a obținut un premiu I la pian și un premiu special.

Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional „Capitală Muzicală” şi-a desemnat, la finele săptămânii trecute, câştigătorii. Tineri interpreţi din 28 de judeţe s-au adunat la Sibiu, în perioada 26-28 august, pentru a concura la cele patru secţiuni ale festivalului: muzică pop, folk, clasică instrumentală şi muzică populară. Printre câştigători s-au aflat şi o tânără artistă din Mehedinţi, Natalia Volintiru.

Natalia Volintiru urmează, de mai bine de un an de zile, lecții de canto popular de la Emilia Drăgotoiu-Nanu.

Ea este un copil fenomen (…) Are doar opt ani și uimește prin talentul ei! Trebuie spus că este elevă la Liceul de Muzică din Severin, acolo studiază pianul, iar cu mine canto. Am sfătuit-o să urmeze pianul, pentru că o va ajuta foarte mult pe viitor. Natalia Volintiru este din Drobeta Turnu Severin. Este o copilă extrem de dăruită, talentată. Are norocul cu niște părinți extraordinari, care o sprijină în tot și o aduc săptămânal la Rovinari, la Palatul Copiilor, unde este eleva mea”, a spus interpreta Emilia Drăgotoiu-Nanu. sursa cult-ura.

 

4,589 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.