Primăria nu mai concesionează terenurile sportive din incinta unităţilor şcolare

Nu se mai concesionează terenurile sportive din incinta unităţilor şcolare! Primarul Severinului, Marius Screciu, a avertizat public că nu va mai semna niciun contract de concesiune. La nivelul municpiului a devenit o modă ca terenul sportiv al şcolii să fie încrediţat unor terţi care îl amenajează şi îl folosesc în comun cu elevii.

30_big

Zeci de şcoli din Drobeta Tunrnu Severin şi-au cedat terenurile sportive unor terţi pentru a le reabilita şi amenaja, urmând ca spaţiul destinat desfăşurării orelor de sport să fie folosit în comun de elevi, alături de cei care vin şi închiriază aceste suprafeţe sportive. Acestui fenomen, scăpat de sub control i se va pune însă punct, căci primarul municipiului a anunţat că nu va mai accepta din partea şcolii niciun document de ascociere în vederea folosirii comune a terenurilor de sport. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri la care au participat toţi directorii de şcoli din Drobeta Tunru Severin: „Eu nu mai semnez niciun fel de parteneriat. Este dreptul meu să nu semnez!” a declarat Marius SCRECIU, Primar Dr. Tr. Severin

4

Această măsură a fost luată în contextul în care nu de puţine ori s-a întâmplat ca accesul elevilor pe terenurile de sport să fie îngrădite din cauza celor care au în concesiune aceste suprafeţe sportive situate în incinta şcolilor. În Severin peste 70% dintre unităţile şcolare au recurs la partneriate şi au concesionat terenul de sport ude s-au amenjat adevărate baze sportive care produc bani pentru cei care le închiriază.

Voica Briceag

4,158 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.