O altfel de promovare pentru Mehedinți! Un videoclip al interpretei Emilia Dorobanțu promovează județul

Mehedințiul are parte de o altfel de promovare care pune în valoare principalele atracții ale județului. Imagini spectaculoase spun frânturi de poveste despre unul dintre cele mai frumoase județe ale țării.

Interpreta de muzică populară, Emilia Dorobanțu a filmat mai multe scene ale videoclipului ”Iubeai neică pe ascuns” în locuri cheie din Mehedinți. Clisura Dunării, Palatul Culturii Teodor Costescu, Muzeul de Artă precum și Parcul Rozelor sunt locațiile selectate pentru a prezenta povestea videoclipului.

Clipul prezintă o poveste de dragoste sensibilă, iar imaginile prezentate în clip întregesc vocea melodioasă a Emiliei Dorobanțu, considerată de critici una dintre interpretele cu potențial ale noii generații.

Videoclipul a fost filmat în mai multe locații din Mehedinți, dar și din județul Caraș Severin. Stațiunea Băile Herculane apare de asemenea în imaginile clipului, precum și cascada Bigăr, considerată cea mai frumoasă din Europa.

Emilia Dorobanțu nu este singurul interpret care promovează într-un videoclip Mehedințiului. Pentru single-ul “De la capăt”, trupa Voltaj a filmat în 2015 în judeţul Mehedinţi, în zona magnifică a Cazanelor Dunării. Membrii trupei Voltaj au filmat şi în Drobeta Turnu Severin în apropierea Insulei Şimian, acolo unde a fost adusă Cetatea Ada Kaleh, după ridicarea barajului de la Porţile de Fier I, dar şi în apropierea Piciorului Podului lui Traian, construit de Apolodor din Damasc.

Vezi aici videoclipul

Voica Briceag

12,360 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.