Parcul arheologic al muzeului, porți deschise pentru grupurile de elevi, de ziua educație!

Reprezentanții Muzeului Regiunii Porților de Fier organizează ziua porților deschise pentru a marca Ziua educației! La inițiativa managerului instituției, Doinița Mariana Chircu, în ziua de 5 octombrie, grupurile de elevi vor avea posibilitatea să viziteze gratuit parcul arheologic al muzeului:

”Vineri, 5 octombrie, de Ziua Educației, Muzeul Regiunii Porților de Fier, oferă grupurilor de elevi posibilitatea de a vizita gratuit parcul Arheologic și expozițiile din Pavilionul Multifuncțional, strada Independenței, nr. 2” se arată într-un comunicat de presă remis de reprezentanții instituției.

Elevii vor avea posibilitatea de a vizita ruinele restaurate ale castrului roman, termele romane, precum și celelalte obiective din curtea muzeului. Nu este pentru prima dată când reprezentanții instituției se implică activ în susținerea elevilor din școlile județului Mehedinți, de-a lungul timpului, instituția implicându-se activ în susținerea actului educațional la nivelul județului, educația fiind o componentă importantă în planul de management al instituției.

 

Voica Briceag

 

2,472 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.