Parteneriat strategic între Colegiul Auto și firma Bordnetze din Severin

Elevii Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Drobeta-Turnu Severin vor putea, începând de astăzi, să învețe într-un nou atelier. Firma de cablaje SE Bordnetze a sponsorizat echiparea și dotarea unei săli de clasă, un atelier în cadrul căruia elevii colegiului vor putea învăța o meserie: ” Învățământul dual este foarte important. Elevii au avut o abordare pozitivă și țin să le mulțumesc pe această cale” a declarat Dr. Cătalin Tischer, ‎director administrativ in cadrul Sumitomo Electric Bordnetze GmbH.

DSC_0128

Vă mulțumesc pentru implicare, prin această acțiune nu pot decât să observ că parteneriatul dintre Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Drobeta-Turnu Severin și firma SE Bordnetze continuă într-un mod fructuos. Toate aceste materiale sunt folositoare elevilor în desfășurarea activităților de practică, sunt necesare în ceea ce implică activitățile de instruire. Noi suntem receprivi la absolut tot ce vor întreprinde în coninuare și sunt sigură că vom câștiga teren în rândul celor doritori să urmeze o școală profesională. Pentru anul viitor am prevăzut în planul de învățământ încă două clase, una de mecanică și una cu profil electric. a declarat Inspectorul Scolar General, Mirela Pintea Enea

DSC_0117

Firma oferă elevilor posibilitatea de angajare la finalizarea acestor studii: Este un laborator modern, este util pentru elevi. Cel mai mult mă buură faptul că au unde să facă practică și, în plus, după ce termină școala au posibilitatea să se angajeze aici. Este un mare câștig pentu orașul nostru. Primăria, administrația locală va oferi tot sprijinul necesar pentru a menține și a dezvolta acest parteneriat.” a declarat primarul municipiului Dr. Tr. Severin.

 

16,725 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.