Păsări acvatice – Dunărea, coridor ecologic.

Reprezentanții Parcului Natural Porțile de Fier vă propun în data de 09.02.2019 cu începere de la ora 17:00, o incursiune în lumea păsărilor de apă, evenimentul fiind strâns legat și de Ziua Internațională a Zonelor Umede, celebrată anual pe data de 02 februarie. Prezentarea va avea loc la Muzeul Regiunii Porților de Fier, la pavilionul multifuncțional situat pe strada Independenței. Intrarea la eveniment este liberă.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului #DaRetoConnect și face parte dintr-un șir de evenimente care au ca obiectiv conștientizarea privind importanța coridoarelor ecologice, menținerea integralității zonelor umede și importanța păsărilor acvatice în această ecuație.

”Astfel, cu ajutorul lui Doru Panaitescu, vom descoperi lucruri interesante despre speciile de păsări de apă, din perspectiva unui ornitolog, promotor al educației naturalistice, fotograf al vieții sălbatice sau ”adrenalist-naturalist” așa cum se caracterizează, ”se arată într-un comunicat de presă al Administrației Parcului Natural Porțile de Fier.

6,719 total views, 11 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.