Ponoarele MTB Race, ediția 2017. Vezi aici când va avea loc evenimentul

Mehedințiul de sub munte este plaiul legendelor din Ținutul Cloșani, leagăn al poveștilor despre începuturile vieții în Ținutul Mehedințiului de poveste. Păstrători ai legendelor și ai îndeletnicirilor pierdute în negura timpului, ponorenii au cu ce se mândri. Loc de legendă unde comuniunea cu Dumnezeu este liantul care a unit generații, aici trăiesc oameni mândri de locurile în care s-au născut, lcouri pe care, doresc să le prezinte lumii întregi. Asociația ”Mehedințiul de sub munte” deschide și anul acesta lada de zestre a ponorenilor și invită cicliști din toată țara să descopere un colț din Mehedinți binecuvântat de Dumnezeu.

Organizatorul principal al concursului PONOARELE MTB RACE este Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte”, o organizație nonguvernamentală care își propune dezvoltarea turismului în zona de nord a județului Mehedinți prin promovarea frumuseților naturale, păstrarea tradițiilor locale, dar și prin încurajarea practicării sportului în natură, în orice anotimp și la orice vârstă.

MTB RACE 2017 este un eveniment sportiv care își propune să vă ofere o experiență de neuitat în care dumneavostră să vă puneți în valoare calitățile sportive, iar comuna Ponoarele să-și etaleze obiectivele turistice. Cele două trasee vă oferă posibilitatea de a admira formațiunile stâncoase specifice reliefului carstic, precum Podul lui Dumnezeu, Cheile Băluței, lunca Zătonului.

 

PONOARELE MTB RACE 2017 propune două trasee astfel gândite încât să fie atractive pentru un număr cât mai mare de cicliști, indiferent de categoria de vârstă, nivelul de pregătire fizică sau experiența competițională.

PONOARELE MTB RACE este un concurs de ciclism montan care se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură. Concursul este organizat în nordul județului Mehedinți, o zonă care impresionează prin frumusețea locurilor și traseele spectaculoase foarte potrivite pentru practicarea ciclismului montan.

Evenimentul sportiv se va desfășura în data de 16 septembrie 2017, între orele 8:00-24:00, cu zona de start/sosire chiar în amfiteatrul natural de lângă Podul lui Dumnezeu.

Vpoca Briceag

 

3,513 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.