Premieră medicală pentru spitalul județean de urgență! RMN-ul a fost pus în funcțiune

Aparatul de tip RMN de la spitalul județean de urgență din județul Mehedinți a fost pus în funcțiune, iar primii pacienți au beneficiat deja de acest tip de investigație. Este pentru prima dată în istoria unității medicale când pacienții pot face acest tip de investigații aici. Achiziția aparaturii medicale a fost făcută de fostul guvern al României.

 

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a precizat de asemenea, că investițiile în ceea ce privește modernizarea unității medicale nu se vor opri aici. În perioada următoare, peste 30 milioane euro, bani proveniți din fonduri europene vor fi investiți pentru reabilitarea și dotarea deopotrivă a spitalului județean de urgență, dar și a secțiilor exterioare:

”Am încredere în profesionalismul medicilor din cadrul spitalului județean de urgență, am încredere în faptul că astfel de investigații vor salva multe vieți. Modernizarea sistemului de sănătate a fost o prioritate a pentru mine și sunt mândru să spun că în perioada următoare vor fi investiți 130.000.000 (aprox. 30 milioane euro) pentru modernizarea și dotarea spitalului județean de urgență, dar și a secțiilor externe”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Voica Briceag

1,438 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.