Primarul Severinului doreşte înfiinţarea unui departament de promovare a oraşului

Primarul Severinuluui, Marius Screciu, a anunţat că îşi doreşte ca în viitorul apropiat la nivelul municpalităţii să se înfiinţeze un departament specializat pe promovarea economică şi turistică a oraşului. Principala misiune a acestei structuri nou înfiinţate va fi aceea de a prezenta oportunităţile oferite de oraş în ceea ce priveşte perspectivele unor investiţii economice:

marius-screciu

„Vrem să venim în întâmpinarea celor care doresc să vină să investească la Drobeta turnu Severin şi doresc să înfiinţez un departament special care să se ocupe de investitori. Dorim să facem o prezentare a oraşului Drobeta Turnu Severin, a oportunităţilor pe care le oferă oraşul nostru. Acestea vor fi prinse într-un catalog care va ajunge la Ambasade, la Consulate, precum şi la misiunile economice ale României.  „ a precizat pentru descoperamehedinti. ro Marius Screciu.

Totodată, primarul Severinului a anunţat faptul că, în aceste zile se lucrează la realizarea bugetului primăriei pe anul în curs. Cel mai probabil, suma maximă pe care oraşul o va avea la dispoziţie pentru investiţii va fi la fel ca şi cea de anul trecut, puţin peste 2 milioane euro. Suma este infimă comparativ cu nevoile oraşului, dar un sprijin consistent poate veni şi de la guvern în perioada următoare.  Fondurile europene sunt în acelaşi timp o şansă de dezvoltare economnică.

Voica Briceag

14,438 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.