Restricții de circulație între Florești și Baia de Aramă

Noi restricţii rutiere au fost impuse de către poliţiştii biroului rutier, la solicitarea Consiliului Judeţean, pe Drumul Judeţean care duce către Baia de Aramă. Este vorba despre tronsonul de drum judeţean 670 între Glogova şi Floreşti, porţune pe care au fost impuse restricţii începând din data de 15 noiembrie.

alunecare de terene

În zona Zegujani lucrările care au început impun restricţii parţiale, în sensul că pe porţiunea afectată se va circula cu cel mult 40 de km pe oră, iar tonajul maxim este de 3,5 tone. În aceste condiţii, pentru sensul Baia de Aramă – Floreşti, circulaţia  va fi deviată pe ruta ocolitoare: Baia de Aramă (DN 67 D)- DJ 670-  Glogova ( pe DJ 671B)-Cătunele –Motru (DN 67) –Floreşti, iar pentru sensul Floreşti – Baia de Aramă, circulaţia  va fi deviată pe ruta ocolitoare: Floreşti (DN 67)- Motru (DJ 671 B) –Cătunele- Glogova –DJ 670 – Baia de Aramă (DN 67 D).

 

Potrivit celor declarate de preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, investiţiile, în valoare de aproximativ un milion de lei, au termen de finalizare luna februarie 2016, lucrările de stabilizare a versanţilor fiind complicate, ele constând în execuţia din fier şi beton a 76 de coloane verticale cu un diametru de 600 milimetri la adâncimi de până la 20 de metri.

 

3,680 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.