S-au afişat notele la Evaluarea Naţională. Vezi aici ce note au obţinut elevii din Mehedinţi

Listele cu notele obtinute de elevi la Evaluarea Nationala au fost publicate pe site-ul evaluare.edu.ro. Listele pot fi vazute pe judete, ordonate alfabetic, dar si dupa medii. De asemenea, pot fi vazute si listele scolilor din fiecare judet. 
http://evaluare.edu.ro/
Doi elevi de la Colegiul Naţional „Gheorghe Ţiţeica”, cele mai mari medii din judeţ. Pe următoarele poziţii regăsim doi elevi de la Colegiul Naţional Traian. Niciun elev din judeţ nu a reuşit să obţină nota 10 la cele două probe.

Cele mai mari medii au fost obţinute de o elevă de la Colegiul Naţional Gheorghe Ţiţeica. Ciochină Cătălina Andreea a obţinut 9,80 la limba şi literatura română şi 10 la matematică şi doar câteva sutimi au despărţit-o de media maximă. La polul opus, in judet au fost zeci de note de 1, semn că, au fost şi elevi care au trecut prin şcoala precum gâsca prin apă, fără a se lipi nimic de ei. Cinci elevi s-au prezentat practic degeaba la examen, căci nu au reuşit să obţină decât punctul din oficiu. Ei provin de la şcoala gimnazială nr. 3 din Drobeta Turnu Severin, şi de la şcolile din Ilovăţ, Vlădaia, Şieşeşti şi Gârla Mare.

După afișarea notelor la Evaluarea Națională 2017, în intervalul 16:00-20:00, elevii nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații. Candidații trebuie să verifice încă o dată baremul de corectare, deoarece lucrările vor fi corectate de un alt profesor, iar nota finală poate să fie chiar mai mică decât cea obţinută iniţial.

Contestațiile vor fi soluționate în intervalul 27-29 iunie, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe 30 iunie.

Vezi aici ce note au obţinut elevii din Mehedinţi.

http://evaluare.edu.ro/Evaluare/CandFromJudAlfa.aspx?Jud=27&PageN=1

 

 

 

 

 

8,495 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.