I.S.U. Mehedinți angajează doi ofițeri și patru subofițeri. Vezi aici condițiile

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi organizează concursuri pentru ocuparea a şase posturi vacante – două de ofiţer şi patru de subofiţer, prin încadrare directă, astfel:

  • ofiţer specialist II Compartimentul Avizare-Autorizare în cadrul Inspecţiei de Prevenire;
  • ofiţer specialist II – Compartimentul Comunicaţii – în cadrul Serviciului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei;
  • subofiţer tehnic principal Financiar ;
  • subofiţer tehnic principal – Compartimentul Încadrare Gestiune Personal în cadrul Serviciului Resurse Umane ;
  • subofiţer tehnic principal – Compartimentul Tehnologia Informaţiilor în cadrul Serviciului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei;
  • subofiţer administrativ – Compartimentul Popotă – în cadrul Serviciului Logistic.  
  • Cererile de înscriere la concurs adresate inspectorului şef, copia actului de identitate, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, declaraţia pe propria răspundere din care să reiasă dacă, în ultimele 6 luni, au fost evaluaţi psihologic şi consimţământul candidatului pentru eliberarea extrasului de pe cazierul judiciar vor fi depuse personal de către cei interesaţi până la data de 10.01.2018, inclusiv, în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi, situat pe strada Portului, nr. 2.

Condiţiile de participare la concurs, cât şi cele de recrutare, sunt afişate pe site-ul unităţii, www.isumehedinţi.ro, la secţiunea Despre noi Organizare – Carieră, dar şi la sediul inspectoratului.

Informaţii despre organizarea concursurilor se pot obţine la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Drobeta” al Judeţului Mehedinţi la nr. de telefon: 0252/311212, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 16.00.

14,180 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.