Sărbătoarea berii la Drobeta Turnu Severin

Patru zile de surprize, distracţie şi voie bună îi aşteaptă pe mehedinţeni în perioada 5-8 august când se organizează o nouă ediție a sărbătorii berii. Evenimentul se va desfășura pe strada Crișan din municipiul Drobeta-Turnu-Severin.

Concerte în aer liber, muzică de calitate şi de toate genurile, parc de distracţii pentru cei mici şi foarte multă bere rece. Este oferta organizatorilor sărbătorii berii, eveniment care va avea loc în perioada 5-8 august la Drobeta Turnu Severin în zona de promenadă Crișan.

Atmosfera va fi întregită de muzică de calitate şi pe toate gusturile. Zilele festivalului vor fi animate şi de petreceri, momente artistice susţinute atât de interpreţi din folclorul tradiţional românesc. În prima seară a festivalului, pe scena amplasată în zona Crișan va urca Formația Magheru cu soliștii Adi Mitroi, Cristina Croitoru și Angela Magheru. Sâmbătă, pe data de 7 august, Orchestra din Banat cu Maria Florea, Ana Pîrvulescu și Roberta Crintea vor continua să-i încânte pe cei prezenți, iar festivalul va lua sfârșit duminică, 8 august, cu Taraful de la Gorj, împreună cu Valentin Pîrvu, Bianca Săpunaru și Mariana Ganțu.

4,588 total views, 6 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.