Sărbătorile de iarnă au venit şi pentru copiii de la DGASPC Mehedinţi

Ca în fiecare an, conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinti a oferit copiilor din centrele sale un strop de bucurie şi speranţă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Evenimentele au fost deschise în data de 06.12.2016, odata cu ziua de Moş Nicolae, când minorii Centrului de primire în regim de urgență au participat la serbarea organizată în cadrul Şcolii Gimnaziale nr 3 de către învățătoarea Mihaela Ciorăscu. Cu aceasta ocazie, micuţii centrului nostru au interacționat cu copii apropiați ca vârstă și interese, au consumat pizza , sucuri și dulciuri și s-au bucurat împreună de venirea Mosului.

hji

Rând pe rând, fiecare centru din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinti a intrat apoi în spiritul sărbătorilor de iarnă. Toşi copiii au primit din partea direcţiei cadouri care au constat în: îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, fructe şi sucuri.

Merită amintit aici efortul doamnei Loredana Gaiță, voluntar în cadrul Centrului de primire în regim de urgență care s-a implicat activ şi în acest an în organizarea grupului de colindători format din copiii centrului, precum şi doamnelor din Centrul Maternal Sfânta Ana care au confecţionat sorcove pe care le-au împărţit apoi copiilor din Centrului de zi „Sf Gheorghe” Hinova şi Centrul de zi Pătulele. De asemenea, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinti, domnul Valentin Popescu, mulţumeşte pe această cale cale tuturor sponsorilor, precum şi tuturor colegilor şi partenerilor noştri care au făcut ca şi în acest an toţi copiii aflaţi în grija DGASPC MH sa primească daruri şi să simtă astfel bucuria sărbătorilor de iarnă, se mai arata in comunicatul de presa al  institutiei.

gggg

3,456 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.