After School gratuit la școala nr. 1 din Drobeta Turnu Severin. Vezi câte locuri sunt disponible

Temele pot fi o corvoadă pentru orice elev de clasele mici, mai ales că trebuie făcute în timpul liber, acasă. Să înveţi mai mult şi să te joci mai puţin este o alegere grea pentru un copil de clasă primară, iar varianta „teme cu bunica“, sau cu bona, după caz, nu este mereu cea mai bună, în concepţia pă­rin­ţilor. Ca o variantă la aceste dileme, din ce în ce mai des întâlnită, vine ca o mănușă programul After School care este disponibil din anul școlar 2016-2017 și la școala numărul 1, Dimitrie Grecescu din Drobeta Turnu Severin.

After School

Pentru situaţiile în care părinții termină serviciul după ora 15:00, şcoala numrăul 1 din Drobeta Turnu Severin vine cu un program care le permite elevilor să-şi facă temele la şcoală. Sistemul „afterschool“ va funcționa în anul școlar 2016-2017 și are un număr limitat de locuri gratuite. Programul se derulează în intervalul 12:00-15:00, iar în cadrul acestuia, elevii vor beneficia gratuit de:

-prânz

– activități educative cu personal didactic calificat:

            -”Limba engleză pentru prichindei”

            – ”Matematica distrativă”

            -” Descoperim abecedarul”

            -”Dumnezeu ne iubește”

            – ”Prietenul meu calculatorul”

            – ”Sănătate prin sport”

– rechizite gratuite

Înscrierile se fac la secretariatul școlii, iar infromații suplimentare se pot obține și la numărul de telefon al unității școlare 0252 311142.

Voica Briceag

9,238 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.