After School gratuit la școala nr. 1 din Drobeta Turnu Severin. Vezi câte locuri sunt disponible

Temele pot fi o corvoadă pentru orice elev de clasele mici, mai ales că trebuie făcute în timpul liber, acasă. Să înveţi mai mult şi să te joci mai puţin este o alegere grea pentru un copil de clasă primară, iar varianta „teme cu bunica“, sau cu bona, după caz, nu este mereu cea mai bună, în concepţia pă­rin­ţilor. Ca o variantă la aceste dileme, din ce în ce mai des întâlnită, vine ca o mănușă programul After School care este disponibil din anul școlar 2016-2017 și la școala numărul 1, Dimitrie Grecescu din Drobeta Turnu Severin.

After School

Pentru situaţiile în care părinții termină serviciul după ora 15:00, şcoala numrăul 1 din Drobeta Turnu Severin vine cu un program care le permite elevilor să-şi facă temele la şcoală. Sistemul „afterschool“ va funcționa în anul școlar 2016-2017 și are un număr limitat de locuri gratuite. Programul se derulează în intervalul 12:00-15:00, iar în cadrul acestuia, elevii vor beneficia gratuit de:

-prânz

– activități educative cu personal didactic calificat:

            -”Limba engleză pentru prichindei”

            – ”Matematica distrativă”

            -” Descoperim abecedarul”

            -”Dumnezeu ne iubește”

            – ”Prietenul meu calculatorul”

            – ”Sănătate prin sport”

– rechizite gratuite

Înscrierile se fac la secretariatul școlii, iar infromații suplimentare se pot obține și la numărul de telefon al unității școlare 0252 311142.

Voica Briceag

6,664 total views, 12 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.