Se asfaltează DJ 671A, între Bala de Sus şi Rudina

Lucrările de modernizare a infrastructurii continuă în județul Mehedinți. Recent, a fost încheiat contractul de execuție pentru asfaltarea a 3 kilometri din Drumul Județean 671 A, între localitățile Bala de Sus și Rudina.

„Urmează să fie obținută și autorizația de construire și după sărbătorile pascale vor demara lucrările. Proiectul prevede atât asfaltarea drumului, cât și construirea de podețe, șanțuri și rigole, pentru a proteja gospodăriile și pentru un acces facil al locuitorilor către case”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

44

Investiţia prevede şi lucrări pentru siguranţa circulaţiei rutiere, astfel că la finalizarea proiectului, mehedințenii din localitățile beneficiare și cei aflați în tranzit vor avea parte de condiții civilizate de trafic.

Dorința mea este ca toate localitățile din Mehedinți să beneficieze de asfalt, rețele de alimentare cu apă și canalizare, să aibă școli și grădinițe modernizate, astfel încât să fie asigurate premisele unei dezvoltări pe mai departe. Vom face toate aceste lucruri pas cu pas, pe măsură ce vom găsi soluțiile de finanțare, din fonduri europene sau din fonduri proprii”, a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

asfaltare-drum

6,298 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.