Se caută 426 angajați. Află aici când va avea loc târgul locurilor de muncă din Mehedinți

Se caută soluții pentru reducerea numărului de șomeri din județul Mehedinți. În sensul acesta, șomerii indemnizați sau neindemnizați sunt așteptați să participe la un târg al locurilor de muncă vacante oferite de angajatorii din județul Mehedinți. Evenimentul va avea loc în data de 7 aprilie 2017, ora 10.00, la Hotel Continental din Drobeta Tunru Severin, iar acțiunea este menită a pune față în față angajatorii cu solicitanții de locuri de muncă, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale.

locuri-de-munca

La acest târg de locuri de muncă pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă.

În vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, și care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la inceputul lunii martie 2017 salariații AJOFM Mehedinți au demarat acțiunile de contactare a agenților economici și de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă.

ioan-suru

”Din cei peste 200 angajatori contactați, pana la aceasta data 45 dintre aceștia si-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de munca oferite de acestia fiind de 426, din care 8 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate ca industria prelucratoare, ușoară, asigurari, construcții, comerț, alimentație publică, transporturi, diverse activități de prestări servicii” , a precizat Ioan Suru, directorul AJOFM Mehedinți.

Informații suplimentare privind modul de organizare și desfășurare a acestei noi ediții a bursei locurilor de muncă pot fi obținute de la sediul AJOFM Mehedinți din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, etaj 2, camera 30.

Voica Briceag

8,228 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.