Se reabilitează trei mari bulevarde din Severin

Bulevardeul Tudor Vladimirescu, Splai Mihai Viteazu şi bulevardul Porţile de Fier vor fi complet reabilitate pe banii guvernului. Banii vin pe programul naţional de dezvoltare locală, promovat de guvern, iar în total judeţului Mehedinţi i-au fost alocate mai bine de 400 milioane lei, bani care vor fi investiţi într-un număr de 89 de obiective de lucrări.

bulevardul-portile-de-fier

Dacă bulevardul Tudor Vladimirescu şi Splai Mihai Viteazu sunt artere deja asfaltate şi care necesită un nou covor asflatic, nu acelaşi lucru se poate spune despre bulevardul Porţile de Fier. Asfaltul nu a ajuns niciodată aici, în pofida faptului că artera este circulată zilnic de peste 1000 de oameni. Bulevardul Porţile de Fier duce către una dintre cele mai importante zone industriale din oraş, aici fiind şi sediul fabricii de anvelope gigant, o investiţie americană de câteva milioane de dolari unde lucrează câteva sute de oameni care au cerut în repetate rânduri asflatarea drumului.

Lucrările de asfaltare vor demara cel mai probabil în primăvara anului viitor, căci municipalitatea a parcurs toată procedura de licitaţie, întrucât contractul de finanţare a fost semnat cu doi ani în urmă.

4,622 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.