Se reia furnizarea căldurii în Drobeta Turnu Severin. Vezi aici până când

Furnizarea căldurii în sistem centralizat va fi reluată în municipiul Drobeta Turnu Severin odată cu data de 22.03.2018, acest lucru după căldura fusese sistată în dimineața zilei de miercuri din cauza lipsei de combustibil necesar în vederea producerii agentului termic. Un nou efort a fost făcut de primarul Marius Screciu pentru ca populația orașului să nu rămână în frig, mai ales în contextul în care temperaturile sunt extrem de scăzute pentru această perioadă, iar nopțile sunt de-a dreptul geroase.

”De mâine dimineață, (n.r. joi) până la începutul săptămânii viitoare, reluăm furnizarea de agent termic în municipiu” a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Municipalitatea nu a avut banii necesari achiziției de combustibil în vederea furnizării de agent termic, iar achiziția s-a făcut pe datorie. Pentru a plăti această nouă factură, cel mai probabil, primarul Marius Screciu, se va vedea nevoit să mai taie de pe lista de investiții a primăriei încă un obiectiv.

Scandalul căldurii din Drobeta Turnu Severin a ajuns și în atenția presei naționale. Deputatul PSD de Mehedinți, Alexandru Bălănescu a fost făcut praf pur şi simplu de un fost parlamentar. Totul a pornit de la faptul că locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin au rămas fără căldură, iar primarul oraşului l-a rugat pe deputatul Alexandru Bălănescu să intervină şi să ceară ajutor în Bucureşti. Screciu şi Bălănescu s-au certat în urmă cu aproximativ două săptămâni în cadrul unei ședințe organizate de PSD Mehedinți , iar scandalul a continuat la România TV:

Bălănescu a fost făcut praf de fostul parlamentar, Dumitru Pelican. Jignirile şi acuzaţiile nu au lipsit.

DUMITRU PELICAN Nu mai dormi acolo. Baţi câmpii cu graţie. Taci! Te umpli de ridicol!

ALEXANDRU BĂLĂNESCU Nu aţi făcut nimic! Aveţi funcţii de 20 de ani şi degeaba.

DUMITRU PELICAN Habar nu ai! Vii de la lopată! Eşti penibil. Opreşte-te, moară stricată!. Eşti nimeni!

ALEXANDRU BĂLĂNESCU Dumneata ce ai făcut pentru oameni ăia, doamna Creţulescu? Tu ce ai făcut, domnule Pelican în Parlament? Primarul nu vrea să mă cheme să îl ajut.

DUMITRU PELICAN Dormi tot timpul.

ALEXANDRU BĂLĂNESCU Dormi dumneata, domnule Pelican. Nu ai făcut nimic. Dacă erai aşa bun, mai candidai încă o dată.

DUMITRU PELICAN Eu spun una, tu înţelegi alta! Eşti penibil, du-te şi culcă-te.

 

Voica Briceag

18,229 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.