În seara sfântului Andrei, pe 30 noiembrie, se aprind luminițele de sărbători! Vezi aici programul zilei

Iluminatul festiv de sărbători va fi pornit în seara de Sfântul Andrei. La ora 17:30 vor fi aprinse toate luminile de sărbătoare din oraș în cadrul unei eveniment festiv. Severinenii sunt așteptați să se bucure de acest eveniment și să participe în număr cât mai mare la evenimentele care se vor organiza pe strada Crișan.

 

Tot în această seară se va deschide și patinoarul din oraș. La propunerea primarului Marius Screciu, accesul patinatorilor pe arena de gheață va fi gratuit în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

Tot pe 30 noiembrie, severinenii sunt invitați la un concert extraordinar al trupei Dacika.  Concertul va începe la ora 17.00.   Conceptul propus de Mihai Toma, compozitor și orchestrator al grupului oferă, în anul Centenarului, într-un concept original, o nouă viziune asupra folclorului românesc. Evenimentul propus este realizat în colaborare cu Orchestra și Corul Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”, București. Partener în cadrul proiectului este Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin prin palatul culturii Teodor Costescu.

 

Voica Briceag

1,844 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.