Severinenii sunt așteptați duminică pe Stadionul Municipal. Fotbaliști celebri vor juca într-un meci caritabil

        Severinenii sunt așteptați duminică, 2 aprilie, cu începere de la ora 13:00, pe stadionul municipal Dr. Tr. Severin pentru a lua parte la un meci caritabil unde vedetele echipei Steaua din perioada 2005-2006 vor juca alături de ACS Luceafărul Drobeta.  Nu este o păcăleală de 1 aprilie ci este un gest caritabil al foștilor internaționali de renume din fotbalul românesc, un meci caritabil, cu scopul de a ajuta un tânăr fotbalist din Severin ce are nevoie urgentă de  o operație de ligament încrucișat anterior. Este vorba pentru juniorul Călin PÎSLEA, un tânăr fotbalist foarte talentat, legitimat la ACS Luceafărul Drobeta.Situația financiară a familiei lui Călin este slabă, fapt pentru care clubul de care aparține, prin președintele Marian BALACI și întreg staff-ul său administrativ au demarat mai multe campanii de strângere de fonduri.
super_steaua-2095775926
        Inițiatorul acestui demers este nimeni altul decât fostul internațional Gabriel Boștină. Gabriel BOȘTINĂ este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai județului nostru, acesta a jucat la Severnav Dr. Tr. Severin, Cimentul Fieni, Oțelul Galați, Steaua București, unde a cucerit doua campionate naționale, Dinamo București, Universitatea Cluj, iar în perioada 2005-2006 a strâns și patru selecții la echipa națională a României. Alături de el îi veți putea urmări performând pe gazonul municipalului severinean pe următorii fotbaliști celebri: Martin TUDOR, Cornel CERNEA – Marius IANULI, Petre MARIN, Sorin GHIONEA, Dorel STOICA, Sorin PARASCHIV, Marian ALIUȚĂ, Adrian NEAGA, Nicolae DICĂ, Bănel NICOLIȚĂ, Daniel OPRIȚA, Valentin BADEA și Victoraș IACOB. Antrenorul SUPER STEAUA 2006, căci sub acest nume vor juca duminică, va fi nimeni altul decât Dorinel MUNTEANU – fotbalistul ce face parte din ”Generația de Aur” a echipei de fotbal a României.
steaua_middlesbrough_58830500
         De partea cealaltă, echipa gazdă, ACS Luceafărul Drobeta, îi va avea în componență pe Vintilă MIȘU, Cosmin MUNTEANU, Alexandru SITARU – Andrei DICU, Gheorghe GĂDĂLEANU, Cosmin TĂEREL, Alin RAPCEA, Ovidiu PĂTRULESCU, Florin ȘOAVĂ, Cristian CHIRIȚĂ, Alexandru MLADIN, Sorin ANCUȚA, Dorian VASILICĂ și Daniel ISPAS.
           Brigada de arbitri va fi formată din Marian BALACI la centru, președintele ACS Luceafărul Drobeta și totodată și singurul arbitru de fotbal din Mehedinți care face parte din lotul Ligii I, iar arbitri asistenți vor fi Petre Virgil VUCEA și Florin OGLINDOIU.
marian-balaci
           ”În speranța unui spectacol sportiv pe cinste așteptăm în număr cât mai mare iubitorii sportului rege să urmărescă fotbaliști de renume și totodată să fim alături de Călin PÎSLEA. Consider ca prețul biletului de 10 lei este modic și specific că toată suma strânsă va fi donata în contul băiatului. Sper din tot sufletul să poată fi prezenți toți jucătorii convocați de Gabriel BOȘTINĂ, dat fiind faptul ca mulți dintre aceștia sunt implicați în competiții naționale precum Liga I, a II-a sau a III-a. Pe această cale țin să mulțumesc public lui Gabriel BOȘTINĂ pentru toată implicarea și nu în ultimul rând Consiliului Local Drobeta Turnu Severin condus de către domnul Primar Marius SCRECIU și Consiliului Județean Mehedinți condus de către domnul Președinte Aladin GEORGESCU, pentru toată deschiderea față de orice eveniment sportiv.”  a declarat Marian BALACI
786772425_4254_gabrielbostina2
         Prețul unui bilet este de 10 lei. Toate fondurile strânse în urma vânzării biletelor vor merge câtre juniorul Călin PÎSLEA,  pentru a-și putea efectua operația de ligament încrucișat anterior precum și recuperarea necesară după intervenția chirurgicală: ”Am aflat despre nefericitul accident al juniorului de la ACS Luceafărul Drobeta chiar de la manager-ul clubului, Alexandru SITARU. Acesta m-a întrebat dacă cumva mai am vreun tricou oficial de joc pentru a-l dona în scopul unei licitații. Din fericire pentru micuțul fotbalist, o mulțime de tricouri de joc de la un eveniment anterior au rămas nelicitate. Împreună cu Colegiul Național Pedagogic ”Stefan Odobleja” și familia Tîrîșescu am hotărât să le donăm pentru noua licitație, iar pe această cale țin să le mulțumesc celor două părți pentru susținere și implicare. Pe lângă aceste tricouri donate pentru licitație, m-am gândit ca împreună cu foștii mei colegi de la Steaua să susținem un meci demonstrativ cu același scop. La inițiativa mea au răspuns prezent marea majoritate și sper să poată veni toți, în funcție și de programul lor la echipele de club. Mă bucur foarte mult că voi juca din nou cu foștii mei colegi, mai ales că scopul acestei partide este de a ajuta un jucător de fotbal din orașul meu natal. Un aspect important este faptul că n-am evoluat niciodată în fața suporterilor severineni pe Stadionul Municipal, dar o voi face acum, a conchis fostul internațional Gabriel BOȘTINĂ.

6,670 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.