Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Mehedinţi care a murit carbonizat. Află aici ce s-a întâmplat

Sfârșit cumplit pentru un mehedințean în vârstă de 47 de ani care a murit mistuit de flăcări. Fusese chemat de niște săteni din satul Bahna să ajute la curățarea unui teren agricol, dar se pare că, au apelat la incendierea suprafeței de teren pentru a degaja mai repede resturile de la culturile anterioare. Cel mai probabil, bărbatul s-a intoxicat de la fumul înecăcios și s-a prăbușit inconștient. La un moment dat, lipsa lui a fost observată de ceilalți oameni aflați la lucru care au început imediat căutările și i-au descoperit trupul carbonizat.

barbat-mort-incendiu

Unul dintre bărbații care l-ar fi angajat pe bărbat să ajute la curățarea terenului are însă o altă variantă şi susține că nu ei ar fi incendiat terenul ci focul ar fi fost pus de altcineva, dar în final polițiștii vor stabili care a fost adevărul.  Oamenii legii au demarat deja o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat și care sunt cauzele care au condus la moartea bărbatului.

Odată cu încălzirea vremii, în Mehedinţi au revenit incendiile de vegetaţie uscată, care au ca şi cauză punerea intenţionată a focului pentru curăţarea terenurilor agricole. Pompierii atrag însă atenţia că această practică este foarte periculoasă, iar incedierea suprafeţelor agricole fără o solicitare prealabilă, însoţită de toate măsurile pentru a contola focul, se poate lăsa cu amenzi de până la 2.500 de lei, iar în cazul în care au rezultat victime omeneşti proprietarul poate răspunde chiar penal.

Voica Briceag

7,295 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.