Slăbește prin înghețarea țesutului adipos! Criolipoliza, cea mai eficientă metodă de slăbit, de acum și în Drobeta Turnu Severin

Majoritatea dintre noi avem cel puțin o zonă unde grăsimea persistă, indiferent de ce mâncăm sau câte exerciții fizice facem. În loc să te dai bătută sau să iei în considerare efectuarea unei intervenții invazive precum liposucția, poate îți surâde criolipoliza. Este o procedură non invazivă care îngheață grăsimea din zonele cu probleme. Procedura se efectuează în premieră și la Drobeta Turnu Severin la un salon de înfrumusețarea situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu, aproape de interesecția cu strada I.C. Brătianu:

”Este un aparat unic în România, este unul dintre cele mai performante aparate de criogenare care ajută la reducerea țesutului de grăsime, de data aceasta definitiv. Sunt doar câteva astfel de aparate în țară, iar în Drobeta Turnu Severin, DermoSim Estetic Severin -Hermitage, este singurul salon din oraș care oferă astfel de servicii. Tratamentul este eficient după o singură terapie,  rezultatul se obține pe parcursul a două până la șase săptămâni, după care se face o reevaluare și vedem dacă mai este nevoie de încă o terapie, dar în mod normal, rezultatele se obțin după o singură ședință” a precizat Simona Andronovici, specialist estetician.

Criolipoliza este cea mai nouă metodă de înlăturare a ţesutul adipos de pe abdomen, braţe şi coapse. Folosită în clinicile europene de profil, criolipoliza se bucură de un mare succes, atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor. Ţesutul adipos inestetic de pe abdomen, de pe coapse şi de pe braţe poate fi, mai nou, îngheţat şi apoi eliminat natural de organism, prin sistemul limfatic.

”Procedura constă în înghețarea țesutului adipos, aparatul merge până la temepraturi de minus 10 grade Celsius, iar acele celule de grăsime sunt practic, distruse definitiv. Este ca o liposucție, dar procedura aceasta este sută la sută non-invazivă”,  a precizat Simona Andronovici, specialist estetician.

Această procedură răceşte în mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grăsimii scăzând până la minus 5 grade Celsius sau chiar mai mult și înghețând-o. Temperaturile extrem de scăzute omoară celulele adipoase fără să afecteze pielea sau muşchii. Pasul final constă în eliminarea acestor celule, natural, prin ficat. Procedura de îngheţare a ţesutului gras nu necesită incizii şi anestezie, precum liposucția, şi nici injectări. De asemenea, criolipoliza nu implică perioadă de recuperare. Puteți reveni la activităţile obişnuite, inclusiv la exerciţii fizice, imediat după terminarea şedinţei. Un tratament este capabil să distrugă 20-40% din celulele adipoase din zona în care se lucrează. Costul unei aplicări este de 260 lei.

 

Voica Briceag

 

7,293 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.