Şocant! Primar mehedinţean ameninţat cu cuţitul de un interlop

Imagini şocante luni seara în municipiul Orşova, când primarul localităţii a fost ameninţat cu un cuţit de un cunoscut interlop din oraş. Totul s-a petrecut în jurul  orei 18:00, la scurt timp după încheierea unei şedinţe de consiliu local. Primarul, Marius Stoica, a intrat într-o benzinărie de la ieşirea din oraş pentru a-i cumpăra fiului său un suc. Într-o fracţiune de secundă a fost însă împins afară din benzinărie şi ameninţat cu cuţitul de un individ din oraş, cunoscut cu antecedente penale:

Stoica

„M-a împins afară din benzinărie şi m-a ameninţat cu un cuţit, repetând mereu : Potoleşte-te dracului, că te omor! M-am smuls din mâinile individului şi am intrat din nou în benzinărie unde erau foarte multe persoane, lucru ce speram să îl intimideze pe individ şi am sunat imediat la poliţia locală şi la poliţia judeţeană pentru a reclama incidentul. ” a declarat primarul, Marius Stoica.

Odată cu incidentul reclamat de primar, au apărut şi alte declaraţii şocante cu privire la atacator. Viceprimarul municpiului, Aurelian Truşcă a declarat că şi el a fost martor la un astfel de episod în care un consilier local (n.r. Petre Pătăşanu, PSD) a fost ameninţat cu cuţitul, doar că, Truşcă a rupt-o la fugă de frică, fără să reclame mai departe incidentul.

Atacatorul, pe numele său Martinescu Florin, este în fapt un recidivist, de teamă căruia ştiu mulţi orşoveni. El este, se pare, şi cel care a incendiat maşina consilierului local, Adrian Cican, dar şi cel care în campania pentru alegerile locale din iunie 2012 a ameniţat-o cu o sabie pe Doiniţa Mariana Chircu, candidat MNMH pentru primăria Orşovei.

După ore întregi de audieri, procurorii au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Florin Martinescu pentru agresiune și tulburarea ordinii publice, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, motivul fiind acela că deja constituie un real pericol public.

Voica Briceag

7,148 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.