Spectacol pe cerul Mehedințiului! Vezi aici detalii despre showul aviatic, Drobeta Fly In

Spectacol pe cerul Mehedințiului! Vezi aici detalii despre showul aviatic, Drobeta Fly In

Va fi din nou pe spectacol pe cerul Mehedințiului, dar acest lucru va fi posibil doar în condițiile în care, autoritățile guvernamentale vor ridica restricțiile privind organizarea evenimentelor publice. Dacă acest lucru va fi posibil, mehedințenii sunt așteptați să participe la o nouă ediție a spectacolului aeronautic, Drobeta Fly In. Ajuns la ediția a XIII-a, showul aviatic, organizat în parteneriat cu Aeroclubul Român și cu sprijinul Consiliului Județean și al primăriei Drobeta Turnu Severin, a devenit unul dintre evenimentele de tradiție ale județului și atrage de la un an la altul un număr din ce în ce mai mare de participanți. Până când se va stabili dacă evenimentul poate sau nu, fi organizat, mehedințenii pasionați de zbor au posibilitatea să efectueze zboruri de agrement din aerodromul Balota.

Evenimentul, unic la nivelul regiunii Oltenia, a devenit unul de reper pentru întrega regiune a Olteniei, fiind singurul de acest gen care se organizează în regiune. Au fost făcute până acest moment toate pregătirile, astfel încât, nu se mai așteaptă în acest moment decât undă verde de la guvern pentru organizarea evenimentului. Pe de altă parte, pe aerodromul Balota, piloții organizează la cerere, zboruri de agrement deasupra Mehedințiului, imaginea oferită fiind una cu adevărat spectaculoasă.

Totodată, Endre Molnar, pilot autorizat, organizează periodic cursuri de zbor pentru cei pasionați, el având și calitatea de instructor de zbor. Evenimentul Drobeta Fly In este programat să aibă  loc pe data de 27 iunie. Evenimentul va debuta la ora 11:00, iar accesul va fi la fel ca și în anii trecuți, liber.

1,665 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.