Speră, visează, îndrăzneşte! R.T.S. Severin revine în casele severinenilor odată cu data de 1 Decembrie

Speră, visează, îndrăzneşte! Este regula de viaţă după care trustul de presă R.T.S. Severin i-a îndemnat pe mehedinţeni să se ghideze! Să fie îndrăzneţi, să nu se teamă de visele lor şi să spere mereu că viaţa le oferă tot ce este mai bun! Cel mai important proiect media din judeţul Mehedinţi a fost înfiinţat în 2005, având ca şi vedete ale trustului, oameni consacraţi în spaţiul media mehedinţean, dar şi figuri noi care au crescut odată cu televiziunea. De-a lungul anilor Terra Sat Severin şi-a luat numele de Radioteleviziunea Severin, pentru a prinde în componenţa sa şi postul de radio înfiinţat în 2007, Radio Severin, dar şi publicaţia Informaţia de Severin, parte a trustului media.

 

Cu o audienţă locală record, care depăşea cu mult televiziunile naţionale, R.T.S. a fost principala sursă de informaţie locală. Faţă în Faţă în studioul Televiziunii Severin au stat miniştri, preşedinţi, dar şi oameni simpli care au avut ceva de spus.

Proiectul R.T.S. este readus la viaţă de jurnalistul mehedinţean, Adrian Bidilici, cel care a reuşit să reînvie fostul RTS.  R.T.S. revine acum într-o nouă formulă, căreia i s-a alăturat majoritatea jurnaliştilor care au colaborat cu Terra Sat Severin încă de la primul minut de emisie. Alexandra Dediu, Beatrice Popescu, Voica Briceag, Cosmina Iovănel, Adrian Pleşan, Cătălin Boţilă, Marius Chifflă Mogoş vor reveni pe post odată cu data de 1 Decembrie!

 

Din echipa R.T.S. face parte şi Emi Boldea, Adriana Drăghici, un jurnalist tenace care s-a afirmat în ultima perioadă, Bogdana Rusen-absolvent de Jurnalistică, reîntoarsă acasă de la Bucureşti, Adnana Turcin, Marius Cuţui, dar şi mulţi alţi oameni fără efortul cărora acest proiect nu ar fi fost posibil.

 

Ştirile R.T.S. vor începe la ora 20:00, principalul Talk Show va fi difuzat de la ora 21:00, iar mehedinţenii vor găsi cu siguranţă şi alte surprize în noua grilă de programe. Pentru a recepţiona R.T.S. este nevoie de o rescanare automată a canalelor analogice.

 

 

12,475 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.