Sprijin pentru copiii cu dizabilități din Mehedinți. Vezi aici ce donație au primit

În municipiul Drobeta Turnu Severin funcționează un centru destinat recuperării copiilor cu dizabilități. În lumea lor, micuții nu percep realitatea crudă a lipsurilor și a greutăților. Acest lucru este însă perceput de oamenii din afară. Unii tratează subiectul cu indiferență, mulțumind în gând că nu se confruntă ei cu astfel de probleme. Pe alții în schimb, situația nu îi lasă indiferenți. Conștienți de faptul că toți copii merită șanse egale în viață, membrii organizației municipale a a Partidului Național Liberal au donat sânge, iar bonurile primite în urma acestei acțiuni au fost valorificate, iar obiecte electrocasnice importante au ajuns sub formă de donație la centrul pentru copii cu dizabilități.

Centrul funcționează cu sprijinul autoriăților județene, orice sprijin este însă binevenit, căci, nevoile sunt mari.

”În urma acțiunii de ieri când mai mulți membri P.N.L. au donat sânge, am luat hotărârea să strângem bonurile primite și să le valorificăm pentru a putea face un bine copiilor cu dizabilități” a declarat Armand Trașcă, vicepreședinte P.N.L. Dr. Tr. Severin.

 

”Din banii obținuți am achiziționat obiecte electrocasnice pentru copii care nu sunt atât de norocoși ca și copii noștri, și care se află în centrul de plasament pentru copiii cu dizabilități din Drobeta Turnu Severin. Produsele pe care le-am achiziționat sunt cele care erau necesare centrului și anume o mașină de spălat și un televizor. Considerăm că e de datoria noastră, a tuturor, fără culoare politică, ca atunci când putem face un bine să îl facem” a precizat Daniel Cîrjan, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Obiectele donate sunt extrem de utile pentru centru, la fel ca orice altă donație făcută în sprijinul copiilor cu dizabilități:

 

Centrul este deschis pentru donații și orice persoană fizică sau juridică poate sprijini desfășurarea activității în centrul destinat copiilor care suferă de dizabilități.

 

Voica Briceag

 

12,814 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.