Studenții Centrului Universitar Dr. Tr. Severin sunt invitați să participe la o serie de întâlniri cu un potențial angajator. Când sunt programate

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității din Craiova organizeaza, impreuna cu fabrica de cablaje din Drobeta Turnu Severin – Sumitomo Electric Bordnetze, întâlniri de lucru cu studenții din cadrul Universitatii din Craiova  – Centrul Universitar Drobeta Turnu Severin. In cadrul acestor intalniri, compania de cablaje va fi prezentata studentilor si vor avea loc discutii cu privire la posibilitatile de dezvoltare profesionala. In plus, reprezentantii companiei vor prelua CV uri si vor programa interviuri.

Intalnirile vor avea loc in data de 18.10.2017 ora 14:00 la sediul din strada Crisan si joi, 19.10.2017, la ora 14:00, la sediul din str. Traian.

 

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității din Craiova sprijjnă inițiativa companiei Sumitomo și îndrumă studenții celor cinci facultăți ale Centrului Universitar Dr. Tr. Severin să dea curs invitatiei și să participe într-un număr cât mai mare” a declarat Raluca Balica, consilier CCOC.

3,329 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.