Tentativă de sinucidere în Severin. Vezi aici ce s-a întâmplat cu o tânără de 17 ani

O adolescentă din Drobeta Turnu Severin a încercat să își încheie socotelile cu viața. Tânara a ieșit pe balconul locuinței situată la etajul 1 și a amenințat că se aruncă în gol. A fost observată de un vecin care a alertat salvatorii la numărul unic de urgență 112.

balcon

La fața locului au ajuns în timp record  pompierii și un echipaj de la ambulanță. Minute în șir s-a negociat cu tânăra în încercarea de a o convinge să se îndepărteze de marginea balconului, iar într-un final, fata a fost convinsă să renunțe la gestul său:

flavius iscru

”Detașamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat să intervină în municipiu, pe strada Aleea Mărgăritarului, la o persoană care amenința că se sinucide. La sosirea pompierilor la fața locului am constatat că, persoana în vârstă de 17 ani, amenința că se aruncă de la etajul 1. Am vorbit cu ea, s-a calmat și a fost îndepărtată în siguranță de la geam și predată serviciului de ambulanță a precizat la fața locului, Flavius Iscru de la ISU Drobeta.

Conform celor precizate de reprezentnații Inspectoratului Județean de Poliție, tânăra este cunoscută ca având afecțiuni psihice, iar în urma gestului de a-și pune capăt zilelor ea a fost din nou internată la secția de psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

Voica Briceag

18,283 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.