Traficanți de droguri care acționau în Mehedinți, trimiși după gratii. Vezi aici modul în care acționau

O rețea de traficanți de droguri deosebit de periculoasă care alimenta piața de stupefiante din Mehedinți, Teleorman și București a fost destructurată de polițiști. Traficanții aduceau drogurile din Spania, iar substanțele interzise comercializate ajungeau în general la minori. Activitatea grupului infracțional a fost monitorizată timp de aproape o lună, timp în care, oamenii legii au adunat suficiente probe pentru a-i putea prinde:

ofiter BCCO

”În perioada 1-24.04.2017, cadrele SCCO Mehedinți în colaborare cu polițiștii de la SCCO Teleorman au reușit destructurarea unei rețele de traficanți de droguri  care aduceau diferite categorii de stupefiante din Spania și le vindeau în București, Teleoman și Mehedinți. Liderul grupării este un individ deosebit de periculos, iar acest lucru s-a constatat și prin faptul că s-au găsit asupra lui și în locuința lui, două arme- una de foc și una cu bile de cauciuc. Periculozitatea grupării consta în faptul că, drogurile erau vândute cu preponderență minorilor. Acțiunea a fost coordonată direct de procurorul DIICOT. Au fost folosite forțe de la BCCO Craiova și Biroul de Operațiuni al IPJ Mehedinți. Gruparea vindea hașis, cannabis și cocaină ”, a precizat ofițerul SCCO Mehedinți.

arme

În urma perchezițiilor, au fost găsite, în afară de arme, și cantități importante de hașiș, cannabis și cocaină. Liderul grupării a fost arestat preventiv, fiind plasat în arestul IPJ Mehedinți, iar alți doi indivizi au fost plasați sub control judiciar.

Voica Briceag

4,094 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.