Tragedie pe DN 6, un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident de circulaţie

Tragedie cumplită pe DN 6 în zona viaductului Slătinicul Mic. Un tânăr din judeţul Caraş Severin care venea dinspre Drobeta Turnu Severin a murit în urma impactului cu un autotren care a ieşit pe contrasens în încercarea de a evita impactul cu o altă maşină. Accidentul a avut loc în jurul orei 10.50, iar de vină se pare că a fost carosabilul plin de gropi pe care şoferii au încercat să le evite.

accident2

Accidentul a avut loc pe Drumul European 70 între localităţile Drobeta Turnu Severin şi Orşova în zona viaductului Slătinicul Mic. De vină se pare că ar fi fost gropile din carosabil care au apărut pe tot drumul dintre Orşova şi Drobeta Turnu Severin şi pe care şoferul unei camionete care circula dinpre Orşova către Severin a încercta să le evite şi a frânat brusc în faţa unei gropi. I s-a oprit motorul şi a ratat plecarea rapidă de pe loc, moment în care din spatele lui s-a apropiat un autotren care nu a mai reuşit să frâneze în spatele maşinii oprite pe care a încercat să o evite şi a ieşit pe contransens pe linie continuă doar că, din faţă venea o altă camionetă pe care a lovit-o în plin. Şoferul, un tânăr de 22 de ani a rămas blocat în maşină, iar pompierii au lucrat minute minute pentru a-l descarcera. Scos după minute bune dintre fiarele maşinii, tânărul era în stop cardio respirator şi a decedat câteva minute mai târziu în ambulanţa sosită la faţa locului, în pofida eforturilor medicilor.

accident

Vina se pare că va cădea pe umerii şoferului autotrenului care a fost nevoit să iasă pe contrasens pentru a evita maşina oprită în faţa gropii, dar şi pentru că probabil nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, carosabilul fiind ud. Nu ar fi fost însă nevoit să iasă pe contrasens dacă gropile nu ar fi făcut ca şoferul să oprească pentru a o evita. Rămâne acum să vedem dacă cineva- administratorul drumului în speţă, va răspunde pentru tragedia în urma căreia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Voica Briceag

19,977 total views, 1 views today


2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.