Tragedie pe șoselele din Mehedinți! Patru morți în două accidente rutiere

Șosele însângerate în județul Mehedinți unde patru persoane și-au pierdut viața în urma unor grave accidente de circulație. Primul accident a avut loc în zona gării din Orșova unde șoferul unui microbuz a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens unde s-a lovit frontal cu un o altă mașină condusă regulamentar de un bărbat din Orșova. În urma incidentului, bărbatul din Orșova a murit pe loc. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4:50:

”Accidentul s-a soldat cu 4 victime, dintre care două încarcerate. S-a acţionat pentru descarcerarea celor două victime şi pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, circulaţia fiind blocată pe un sens de mers. În urma accidentului, victimele găsite încarcerate (conducătorii auto) au fost declarate decedate, celelalte două victime, rănite uşor, fiind transportate la C.P.U. Orşova” se arată într-un comunicat remis de ISU Drobeta.

Al doilea accident a avut loc în jurul orei 7:30 pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, aproape de intersecția cu strada Cicero. Un șofer s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.

Voica Briceag

5,503 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.